2009. január 17., szombat

Hetvege



Faraszto szombatunk volt. Azzal kezdödött, hogy Robinnak 10-12-ig iskolaba kellett mennie.
Büntetesböl! Mert csunya kifejezeseket hasznalt. Na ne gondoljatok semmi borzasztora, csak ilyeneket mondott hogy " Oh, du heilige stinkende Banane " , amit ugy lehetne leforditani, hogy
" O, te szent büdös banan " , meg egy tarsat tengerimalacnak nevezte, de ebben az iskolaban
meglehetösen szigoruak, igy ha valaki ötször bekerül a Csunya Kifejezesek Könyvebe, annak büntetes jar. Ma reggel arra gondoltam, -miközben a delikvens vidaman keszülödött, micsoda kaland, szombaton iskolaba megyünk-, hogy ez inkabb büntetes nekem, de igazuk is van, miert nem tanitottam meg jobban.
Aztan itthon gyorsan ebedfözes, hogy az utolso havas, jeges napokat kihasznalva el tudjunk meg menni szankozni. Olivia persze addigra hullafaradt volt, az elcsuszott ebed miatt nem tudott mar aludni, igy vegigcirkuszolta az egeszet. A szankora nem volt hajlando raülni, mindenaron ö akarta huzni, termeszetesen a dombon lefele is, szerencsere elörelatoan kettöt vittünk, igy legalabb azon nem veszekedtek.
Azert szep delutanunk volt összessegeben, a cirkuszolas meg nalunk ugyszolvan mar normalis.
Eletemben nem lattam meg ilyen dacos önfejü nöszemelyt mint a lanyom. De hihetetlen charme-ja van, igy mindenkit levesz a labarol. Kis banya na.

4 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem együtt szánkóztunk! :(

    VálaszTörlés
  2. szia Gabi, köszi a linket, nagyon helyesek a gyerekek, és ezek legyenek a Robin által használt legcsúnyább kifejezések az élete során.
    :)

    VálaszTörlés
  3. Húú ezek a gyerekek nagyon szépek!!A kishölgy az valami páratlan szépség.Robinból nem sok látszik.Na ha ilyen csunyán beszél a te fiacskád akkor az enyém tuti minden szombat vasárnap a suliba csücsülne estig:):):):)

    VálaszTörlés